YRITYS
Kaskimatti Oy on vuonna 2000 perustettu yksityinen, (päämiehistä) riippumaton lahja-ja piensisustustuotteiden sekä käyttötavaroiden maahantuoja ja tukkuliike.

TUOTEVALIKOIMA
Tuotevalikoima on lähes 2.000 nimikkeen suuruinen. Uutuuksia on viime vuosina tullut satoja nimikettä per vuosi. Valikoimme eri tehtaiden mallistosta meille parhaiten sopivat tuotteet. Lisäksi olemme teettäneet ja osin itse suunnitelleetkin jo reilusti yli 1.000 ”omaa” tuotetta.

TOIMINTAPERIAATTEET
Myymme vain varastossamme olevia tuotteita heti toimitukseen. Nopeat toimitukset. Suurin osa tilauksista toimitetaan jälleenmyyjille vuorokaudessa. Pieni myyntierä (1 kpl tai 1 sarja). Pieni rahtivapaan toimituksen raja. Tämä mahdollistaa kauppiaalle ”Vähän mutta usein” – tilausmenetelmän. Kauppiaan ei tarvitse sitoa niin paljon pääomia omaan varastoonsa.

NOUTOTUKKU
Meillä on tilava, valintamyymälätyyppinen noutotukku vain jälleenmyyjille. Tavarat saat heti mukaan. Käteisalennus 5%. Alan ainoa Suomessa. Lähes 2.000 tuotetta esillä!

VUOSIBONUS
Bonus on 3% vuosiostoista 3.000 euron (sis. alv) ylittävältä osalta. Keskittämällä hankintoja bonus nousee helposti useisiin satoihin, jopa tuhansiin euroihin.

EI MARKETEILLE
Emme myy markettiketjuille emmekä keskusliikkeille. Kauppiaana mieti mitä etuja tämä antaa Sinulle. Ja mieti kannattaako Sinun ostaa tukkureilta, joiden tavaraa saa lähimarketista.