TOIMITUSEHDOT 1.1.2024


Kaskimatti Oy:n ilmoittamat hinnat alv 0 -hintoja. Ilmoitetut hinnat ovat yksikköhintoja, eivät myyntierän kokonaishintoja, ellei toisin erikseen mainita.

Rahtivapaan toimituksen raja on 250 €, alv 0%. Alle 250 €:n lähetyksistä perimme 18 € rahti-/käsittelymaksun, alv 0%. Lähetykset toimitetaan Postin välityksellä jakorahtina asiakkaalle perille toimitettuna kaikkialla Suomessa. Kuljetusaikataulu määräytyy Postin käytäntöjen mukaisesti. Asiakkaan on lähetystä kuitatessaan tarkistettava huolellisesti kollimäärä sekä pakkauslaatikoiden kunto ja tehtävä heti kuormakirjaan asianmukaiset huomautukset. Kaskimatti Oy ei korvaa kuljetusvahinkoja, jotka asianmukaisen reklamaation puuttumisen vuoksi jäävät kuljetusvakuutuksen korvauksen ulkopuolelle.

Asiakkaan on 7 päivän kuluessa lähetyksen saapumisesta ilmoitettava Kaskimatille mahdolliset tuotevirheet ja puutteet lähetyksessä. Asiakkaan on lähetettävä vialliset tuotteet pyydettäessä takaisin. Palautusmenettelystä on aina sovittava Kaskimatti Oy:n kanssa. Kaskimatti Oy maksaa palautusrahdin vain, mikäli palautus tapahtuu Postin kautta. Kaskimatti Oy korvaa tuotevirheet ja puutteet ensisijaisesti toimittamalla korvaavan tuotteen veloituksetta seuraavan lähetyksen yhteydessä, ja toissijaisesti hyvityslaskulla. Asiakas ei saa itse vähentää laskusta puuttuvien, virheellisten tai reklamoitujen tuotteiden hintaa.

Alle rahtivapaan rajan arvoisia jälkitoimituksia ei lähetetä erikseen.

Maksuehto on 21 päivää netto. Mikäli asiakkaalla on verkkolaskutunnukset (verkkolaskuosoite.fi), lähetämme laskun verkkolaskuna ja paperikopion tavaroiden mukana. Muussa tapauksessa lasku liitetään lähetyksen mukaan, ellei muuta sovita. Emme lähetä laskuja kirjepostina. Edellytämme kaikkien laskujen, myös erääntymättömien olevan maksettu, ennen kuin toimitamme uuden lähetyksen. Viivästyskorko on 12%. Maksumuistutuksesta perimme 8 €:n maksun. Mahdolliset perintäkulut määräytyvät käyttämämme perintätoimiston, Ykkös Perintä Oy:n hinnaston mukaisesti, ja tulevat velallisen maksettaviksi. Tavarat ovat myyjän omaisuutta, kunnes koko lasku on maksettu.
Uusien asiakkaiden kohdalla tarkistamme luottokelpoisuuden. Varaamme mahdollisuuden vaatia ennakkomaksu ensimmäisistä toimituksista. Mikäli uusi asiakas ei maksa ensimmäisiä laskujaan eräpäivään mennessä, emme enää toimita tavaraa laskulla.

Asiakkaan tilaus on sitova, joten tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2024 alkaen. Voimassa olevat toimitusehdot on luettavissa verkkosivuiltamme www.kaskimatti.fi